인사말
최고의 셰프를 꿈꾸는 여러분,
경동대학교 호텔조리학과 홈페이지 방문을 환영합니다.
호텔조리학과는 2000년에 개설되고 2018년 이후
양주시 메트로폴캠퍼스,
최신 특급호텔 수준의 조리 및 제과실습실 시설과 1인1실습
교육시스템을 갖추고 신입생을 모집하고 있습니다.
To those who dream of becoming the best chef, welcome to the website of Kyungdong University's the Department of Hotel Culinary.
The Department of Hotel Culinary was established in 2000 and has been recruiting new students since 2018 at Metropole Campus in Yangju, equipped with the latest luxury hotel-level cooking and bakery practice room facilities and a one-person training system.
In order to train professional chefs with a global sense, we are conducting field-customized education and practical training at industrial sites during vacations so that they can be directly put into work at luxury hotels.
Every year, we operate cooking internship courses in advanced countries such as the United States, Australia, and Japan to achieve overseas employment outcomes for excellent students.
In 2020, we opened a cooperative "Laon" cafe to guide students to learn new trends in start-ups by experiencing serving, sailing, cooking and also the development of new menus.
Professional professors such as doctoral level chefs, culinary masters, and food technologists at five-star hotels are striving to nurture chefs with character and intelligence.
Freshmen, school parents, would you like to join us at Kyungdong University’s the Department of Hotel Culinary?
After graduation, We will definitely repay you with a satisfactory job.
Thank you.
Jaesang Lee, Head of the Department of Hotel Culinary at Kyungdong University
글로벌 감각을 지닌 전문 조리인을 양성하기 위하여 특급호텔 등에 바로 실무에 투입될 수 있도록 현장맞춤형교육과 방학 중 산업현장에서 실무실습을 실시하고 있습니다. 매년 미국, 호주, 일본 등 선진국에 조리 인턴십 과정을 운영하여 우수학생의 해외취업 성과를 이루고 있습니다. 2020년에 협동조합 “라온” 카페를 오픈하여 학생들이 신 메뉴의 개발, 조리, 서빙 및 판매를 경험하여 창업의 새로운 트렌드를 익힐 수 있도록 지도하고 있습니다. 박사급과 특급호텔의 총주방장, 조리기능장, 식품기술사 등의 전문교수진들이 인성과 지성을 지닌 셰프를 양성하기 위해 열과 성을 다하여 노력하고 있습니다. 신입생 여러분, 학부모님, 우리 경동대학교 호텔조리학과와 함께 하지 않으시겠습니까? 졸업 후, 만족스러운 취업으로 꼭 보답하겠습니다.
감사합니다.
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